Attest van ervaring “Poetshulp”

Werk je in PC 319.01 in het barema L4?

Dan kan je na het behalen van het attest van ervaring “Poetshulp” ingeschaald worden in barema L3.

Sociaal Fonds VOHI geeft je de kans om dit attest gratis te behalen.
 

Doel

De competenties die je hebt om het beroep “poetshulp” uit te oefenen, erkennen en valideren.
Je bewijst via het assessment dat je alle competenties als “poetshulp” beheerst en krijgt een opwaardering van loonschaal L4 naar de hogere loonschaal L3. En dit ongeacht je huidige takenpakket.

Een opwaardering die weliswaar enkel geldt binnen de sector 319.01.
 
     
 

Aanpak

Het Vormingscentrum HIVSET bereidt je enerzijds voor op het assessment via een infosessie en zal anderzijds in een assessment (de testen) je competenties beoordelen en valideren. Het Vormingsfonds VOHI financiert zowel de voorbereiding als de assessments.

We organiseren in elke provincie minstens éénmaal in het voorjaar en in het najaar een infosessie. De concrete data en plaatsen vind je via deze link .
HIVSET plant samen met de jou binnen de 2 maanden na de infosessie het assessment. Dit vindt plaats in hun lokalen in Waregem of in Turnhout.
 
Zowel de deelname aan de infosessies als aan het assessment telt als werktijd. De gemaakte vervoersonkosten krijg je terugbetaald door je werkgever.
 
Schrijf je in op één van onze infosessies en grijp je kans om via een geslaagd assessment recht te hebben op een hoger loonbarema.
 
Belangrijk: Dit attest geldt enkel binnen de sector 319.01. In andere sectoren heeft dit attest geen waarde.
 

Zeker nodig!

Je werkgever bezorgt je een tewerkstellingsattest waarin hij verklaart dat je tewerkgesteld bent binnen PC319.01 met barema L4. Je neemt dit mee als je naar de infosessie gaat.


                  
 

VRAGEN OF OPMERKINGEN

Contacteer Leen De Wolf     
T 02 227 22 57     
Of SFVOHI@vivosocialprofit.org