Kiesvoorpersoonsbegeleider - Info voor werkgevers uit P.C. 319.01

 

Het project #kiesvoorpersoonsbegeleider wil inspelen op het tekort aan persoonsbegeleiders.

Binnen dit project kan jij als werkgever uit het Paritair Comité 319.01 een kandidaat uit een andere sector aanwerven en opleiden tot persoonsbegeleider.

Je nieuwe medewerker volgt dan tijdens de uren de opleiding Jeugd - en gehandicaptenzorg aan een Centrum voor Volwassenenonderwijs. Na het behalen van het diploma stopt de financiering, maar kan jij de medewerker aan boord houden als persoonsbegeleider binnen je organisatie.   

 

Ben je als werkgever op zoek naar een kinderbegeleider, klik dan op de knop hieronder:

Afbeelding
kiesvoorpersoonsbegeleider

Wat verwachten wij van jou als werkgever?

Je biedt je werknemer-in-opleiding een contract van onbepaalde duur, met verloning op niveau B2b. De volledige loonkost van de kandidaat wordt tijdens de opleidingsduur vergoed door VIVO, dankzij middelen uit het VIA 6 akkoord. 

Ook de stages van de kandidaat kunnen - binnen de bepalingen van de school - op de eigen werkvloer plaatsvinden. Je biedt op dat vlak dan ook de nodige ondersteuning. 

Je bent als werkgever verbonden aan het paritair comité 319.01.

 

 

Wil je je kandidaat stellen?

Vul dan onderstaande engagementsverklaring in. Hierdoor word jij een potentiële werkgever voor onze geselecteerde kandidaten. Zij contacteren jou in de loop van december 2022 voor een sollicitatiegesprek.

Je eerst nog wat beter informeren?

Bekijk onze lijst veelgestelde vragen door werkgevers of bekijk de pagina voor kandidaat werknemers om te weten hoe de procedure voor je werknemer-in-opleiding loopt.

Op 27 oktober 2022 organiseren we van 13u30 tot 15u een infosessie voor werkgevers.