HR-webinars

Wil je op korte tijd iets leren over een actueel HR-thema? Volg dan één van onze webinars.

 

Hoe gaat het in zijn werk?

Een webinar is een korte opleiding van 1 uur die je live volgt via het internet. Tijdens een webinar zit je dus niet in een klaslokaal, maar blijf je gewoon op je eigen werkplek. Al wat je nodig hebt is een computer of laptop met internetverbinding. De spreker en de presentatie verschijnen live op scherm. Heb je nog vragen voor de spreker? Stel ze dan via de chatfunctie. Meer info over deze leervorm vind je op www.lerenindesocialprofit.be.

Voor wie?

Voor leidinggevenden, HR-verantwoordelijken, en teamverantwoordelijken uit de social profit. Ook LDE-medewerkers kunnen zich inschrijven.
 

Aanbod najaar 2019

Kostprijs?

Deze webinars worden gratis aangeboden aan social-profitorganisaties. Voor deze webinars ging VIVO een samenwerking aan met een externe partner, INOM. Medewerkers van lokale diensteneconomieondernemingen kunnen er dankzij het Vormingsfonds LDE ook gratis aan deelnemen.

Inschrijven?

Dat doe je eenvoudig via deze link!

Opgelet!
  • Op het inschrijvingsformulier moet je verklaren dat je deze webinar tijdens je werktijd volgt.
  • Je inschrijving is pas definitief nadat je van ons de bevestiging krijgt om je aan te melden op het onlineplatform van de webinars. Hou dus zeker je mailbox in de gaten voor verdere instructies.
  • Wij aanvaarden maximaal twee inschrijvingen per organisatie.
  • Bekijk je de webinar helemaal niet? Dan rekenen we een annulatiekost van 50 euro aan.
   

  Meteen aan de slag?

  Dat kan! Surf naar onze website over waardevol werk en ontdek er een heleboel tips en tools.