on demand - Leidinggeven vanop afstand

Heb jij ook medewerkers die buitendienst hebben of die mogen thuiswerken? En vind je het moeilijk om hen aan te sturen of te evalueren, want je ziet ze niet of te weinig bezig. Of komen collega’s over het werk, het gedrag of de prestaties van jouw medewerkers klagen maar je weet niet hoe daarmee om te gaan omdat zij op afstand werken?

Het spreekwoord zegt “Uit het oog is uit het hart”, maar dat geldt alles behalve in de werkcontext. Hoewel jullie elkaar minder zien, mag het contact niet verwateren en is het noodzakelijk om aan de werkrelatie te werken.

In dit webinar leer je hoe je als goede leidinggevende aan een goede samenwerking en een vlotte communicatie kan blijven werken. Zo kan je je medewerkers optimaal ondersteunen in het behalen van hun objectieven en resultaten en slaag je erin de teamdoelstellingen te halen.

 

Wat je leert tijdens dit webinar:

Hoe ga je om met afleidingen, met een gemis aan feedback, beperkt sociaal werkcontact, hoe spreek je af met ‘huiselijke’ tijdsvreters, hoe pak je dingen planmatig aan, hoe doorbreek ik routines, hoe maak je goede resultaatsafspraken met je direct leidinggevenden, hoe communiceer je best met je collega’s die normaal gezien in de buurt zijn?

Zit je met dergelijke vragen, dan kan dit webinar je enkele praktische tips geven om een eigen aanpak uit te werken en jouw persoonlijke effectiviteit te verhogen. Je leert eventuele valkuilen aan te pakken of te vermijden.


Aan het einde van het webinar:

 • heb je inzicht in de randvoorwaarden voor het werken op afstand en dus ook voor het managen op afstand.
 • krijg je tips hoe je in contact komt/blijft met je medewerker
 • ken je de do’s en don’ts van het evalueren van medewerkers vanop afstand
 • heb je zicht op hoe je aan het teamgevoel kan werken hoewel jij en je medewerkers elkaar nooit of nauwelijks live zien of ontmoeten.
Doelgroep
Voor alle leidinggevenden met medewerkers, die buitendienst hebben of die thuiswerken.

Start

on demand

Opleidingsderde en details

Matthias Dusesoi


Inschrijven voor dit webinar is niet meer mogelijk

 

Richtlijnen:

 • Vanuit een LDE-onderneming moet je inschrijven  via een aparte link (inschrijven niet meer mogelijk)
 • Je inschrijving is pas definitief nadat je van VIVO de bevestiging krijgt om je in te schrijven op het onlineplatform van de webinars. Hou dus zeker je mailbox in de gaten voor verdere instructies. 
 • We aanvaarden maximaal twee inschrijvingen per organisatie (deze beperking geldt niet voor medewerkers van LDE-ondernemingen).
 • Je slaagt er niet in live te volgen? 
  Geen nood:
   tot 31 augustus 2020 kan je het webinar gratis (her)bekijken. 
  Nadien rekenen we een "no-show-fee" van € 50 aan.

Meteen aan de slag?

 

Dat kan! Surf naar onze website over waardevol werk en ontdek er een heleboel tips en tools .

 

  VRAGEN OF OPMERKINGEN

Contacteer Bert Decoster van het team levenslang leren of Nadine Van Der
Sijpen
 van het team administratie