Alle nieuws

Werk een sterke campagne uit voor careēr

Begin dit jaar lanceerde VIVO in samenwerking met Minister Crevits, de zorgambassadeur en de sociale partners van de social profit, het nieuwe merk “careēr”. Met careēr wordt werken in de zorg- en welzijnssectoren op een aantrekkelijke en eigentijdse manier in de markt gezet. Op het platform care-er.be vinden geïnteresseerden een overzicht van beroepen én opleidingen in zorg en welzijn.

Om diverse doelgroepen te enthousiasmeren voor een carrière in zorg of welzijn en het imago van deze sectoren te verbeteren, trekken de partners een groot budget uit voor de ontwikkeling van een sterke communicatiestrategie en campagne in 2024. De aanstelling van een externe partner voor deze opdracht verloopt via een Europese aanbesteding. Het volledige bestek met alle informatie is te vinden op het platform e-procurement.be.

Heb je interesse voor deze opdracht, dan heb je tot en met 19 november de tijd om een offerte in te dienen. Vragen over de aanbesteding kan je via het platform stellen tot en met 10 november.