Onbeperkt Talent event Leuven (nieuwe datum)

Het Onbeperkt Talent event is de plaats waar talent met een arbeidsbeperking (en hun jobcoaches) in contact komen met werkgevers uit de social profit. Het event richt zich op tewerkstelling in het reguliere arbeidscircuit.

Ontmoetingsevent op 14/03/22 van 09:00 tot 13:00

Afbeelding
Sfeerbeeld event

 

Wil je weten hoe je aan de slag kan in de social-profitsector met jouw arbeidsbeperking?

Kom dan naar het Onbeperkt Talent event in Leuven. Dat is dé plek waar jij lokale organisaties en werkgevers kan ontmoeten uit onder andere de gezondheidszorg, de socioculturele sector en de welzijnssector. Weet je nog niet of een job in de social profit iets voor jou is? Op het event vind je info over de sector, beroepen, diploma’s, info op jouw maat en kan je een kijkstage aanvragen. Ervaringsdeskundigen vertellen je hun verhaal! 

Ben je een werkgever uit de social profit die op zoek is naar nieuw talent voor reguliere tewerkstelling? 

Dan is het Onbeperkt Talent zeker iets voor jou! Ontmoet werkzoekenden en kom alles te weten over de tewerkstelling van personen met een arbeidsbeperking in het reguliere arbeidscircuit. Laat je inspireren door experten en andere werkgevers. Je krijgt er advies op maat van jouw organisatie.

Ben je een jobcoach die personen met een arbeidsbeperking begeleidt in hun zoektocht naar werk?

Kom dan (samen met je cliënten) naar het Onbeperkt Talent event voor inspiratie over tewerkstelling in de social profit.

  • Je bent een werkzoekende met een arbeidsbeperking of gezondheidsprobleem en hebt interesse in een job in de sociale sector (gezondheidszorg, de socioculturele sector, welzijnssector,...).
  • Je bent een social-profitwerkgever en bent op zoek naar inspiratie en advies om mensen met een arbeidsbeperking aan het werk te krijgen en te houden in jouw organisatie. De focus ligt hierbij op het reguliere arbeidscircuit.
  • Je bent een jobcoach die mensen met een arbeidsbeperking begeleidt.

We werken met een beperkt aantal plaatsen voor werkzoekenden, jobcoaches en werkgevers. Aangezien de nadruk op ontmoeting ligt, willen we een evenwichtige deelname nastreven van deze 3 groepen.

Het event gaat door in het Provinciehuis in Leuven.

Provincieplein 1

3010 Leuven

Lees hier meer over de bereikbaarheid van de locatie

Het gebouw is toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Heb je bepaalde ondersteuning nodig tijdens het evenement? Duid dit zeker aan in het inschrijvingsformulier.

Dit event is gratis en wordt corona proof georganiseerd. 

Heb je bepaalde ondersteuning nodig? Of andere vragen?

Contacteer ons via Onbeperkttalent [at] vivosocialprofit.org of telefonisch via 02 227 69 17.

Bekijk het gedetailleerde programma.

Afbeelding
Logo's partners event