Onbeperkt Talent event Mechelen (nieuwe datum)

Het Onbeperkt Talent event is de plaats waar talent met een arbeidsbeperking (en hun jobcoaches) in contact komen met werkgevers uit de social profit. Het event richt zich op tewerkstelling in het reguliere arbeidscircuit.

Ontmoetingsevent op 7/02/22 van 09:00 tot 13:00

Afbeelding
uitnodiging onbeperkt talent

 

Wil je weten hoe je aan de slag kan in de social-profitsector met jouw arbeidsbeperking?

Kom dan naar het Onbeperkt Talent event in Mechelen. Dat is dé plek waar jij lokale organisaties en werkgevers kan ontmoeten uit onder andere de gezondheidszorg, de socioculturele sector en de welzijnssector. Weet je nog niet of een job in de social profit iets voor jou is? Op het event vind je info over de sector, beroepen, diploma’s, info op jouw maat en kan je een kijkstage aanvragen. Ervaringsdeskundigen vertellen je hun verhaal! 

Ben je een werkgever uit de social profit die op zoek is naar nieuw talent voor reguliere tewerkstelling? 

Dan is het Onbeperkt Talent zeker iets voor jou! Ontmoet werkzoekenden en kom alles te weten over de tewerkstelling van personen met een arbeidsbeperking in het reguliere arbeidscircuit. Laat je inspireren door experten en andere werkgevers. Je krijgt er advies op maat van jouw organisatie.

Ben je een jobcoach die personen met een arbeidsbeperking begeleidt in hun zoektocht naar werk?

Kom dan (samen met je cliënten) naar het Onbeperkt Talent event voor inspiratie over tewerkstelling in de social profit.

Details

 • Je bent een werkzoekende met een arbeidsbeperking of gezondheidsprobleem en hebt interesse in een job in de sociale sector (gezondheidszorg, de socioculturele sector, welzijnssector,...).
 • Je bent een social-profitwerkgever en bent op zoek naar inspiratie en advies om mensen met een arbeidsbeperking aan het werk te krijgen en te houden in jouw organisatie. De focus ligt hierbij op het reguliere arbeidscircuit.
 • Je bent een jobcoach die mensen met een arbeidsbeperking begeleidt.

We werken met een beperkt aantal plaatsen voor werkzoekenden, jobcoaches en werkgevers. Aangezien de nadruk op ontmoeting ligt, willen we een evenwichtige deelname nastreven van deze 3 groepen.

Het event gaat door in Het Predikheren in Mechelen. 

Goswin de Stassartstraat 88

2800 Mechelen

Lees hier meer over de bereikbaarheid van de locatie

De locatie ligt op 15 minuten wandelen van het station Mechelen Nekkerspoel.

Aangepast vervoer kan voorzien worden vanaf het station tot de evenement locatie. Geef dit aan in het inschrijvingsformulier als je hierop beroep wenst te doen.

Het gebouw is toegankelijk voor (gemotoriseerde) rolstoelgebruikers. De liften zijn toegankelijk voor een binnenscootmobiel. Er zijn ook twee invalideparkings beschikbaar in de Goswin de Stassartstraat.

Het ontmoetingsevent Onbeperkt Talent organiseren we, op vraag van de doelgroep, niet online. Dit zou de doelstelling, namelijk ‘ontmoeten’, te veel ondermijnen.

Wel volgen we de richtlijnen van de overheid op en passen we de corana-maatregelen strikt toe. We zorgen er samen voor dat de ontmoeting op een veilige manier plaatsvindt door:

 • de activiteiten te organiseren volgens het max. aantal deelnemers om iedereen de mogelijkheid tot voldoende onderlinge afstand (1,5 m.) te bieden. Ook tijdens de pauzes en in de cafetaria voorzien we de nodige ruimte.
 • iedereen te vragen om:
  • tijdens het hele event een mondmasker te dragen. De momenten waarop men in het cafetaria zit om iets te consumeren vormen de enige uitzondering.
  • bij binnenkomst en tussendoor de handen te ontsmetten. Hiertoe staan op diverse plaatsen flesjes ontsmettingsgel.
  • de maatregelen die dan van toepassing zijn binnen de eventlocatie (Het Predikheren) nauwgezet op te volgen

 

Dit event is gratis.

Heb je bepaalde ondersteuning nodig? Of andere vragen?

Contacteer ons via Onbeperkttalent [at] vivosocialprofit.org of telefonisch via 02 227 69 17.

Bekijk het gedetailleerde programma.

Afbeelding
Logo's partners