Sociale media in je organisatie

Deze opleiding is er voor iedereen die wel eens gebruik maakt van zijn smartphone en sociale media in de werkcontext. In deze opleiding leer je de belangrijkste sociale media kanalen kennen en gebruiken. Je leert de mogelijkheden kennen, maar evenzeer de bedreigingen en de aandachtspunten. Wat plaats je op sociale media en wat niet? Hoe zit het met de privacywetgeving? Je leert ook waar je op moet letten bij het gebruik van jouw gsm op de werkvloer.

Dit is een GRATIS vormingsaanbod voor bezoldigde werknemers met uitzondering van personen die werken in de gezinszorg en thuisverpleging.
Bij onverwittigde afwezigheid rekenen we een administratieve kost aan van €50 per opleidingsdag.

Sessies

Datum Tijd Plaats Adres
di 14 november 2023 09:00 - 16:30 Het Roze Huis - Ingang via café Den Draak of via Grote Hondstraat Draakplaats 1 Antwerpen

Programma

INHOUD
In deze opleiding leer je de belangrijkste sociale media kanalen kennen en gebruiken. Je leert de mogelijkheden kennen, maar evenzeer de bedreigingen en de aandachtspunten. Wat plaats je op sociale media en wat niet? Hoe zit het met de privacywetgeving? Je leert ook waar je op moet letten bij het gebruik van jouw gsm op de werkvloer.

AANPAK
De opleiding wordt praktijkgericht en interactief opgebouwd, met actieve inbreng van de deelnemers. We focussen op het zelf laten aanbrengen van ervaringen/situaties. Daarom vragen we jullie om concrete cases uit jullie dagelijkse praktijk mee te nemen naar de opleiding. Het is ook een meerwaarde wanneer we op de hoogte zijn van de afspraken die er binnen jullie organisatie bestaan rond sociale media.

VOOR WIE
Alle medewerkers uit alle sectoren.

OPGELET:
Deze vorming is betalend voor organisaties uit de sectoren Gezinszorg (PC 318) en Thuisverpleging (PC 330). De richtprijs bedraagt €182 per deelnemer. Na afloop van de opleiding bezorgen we aan jouw organisatie een factuur voor deelname aan de vorming.

Praktisch

Startdatum: 14 nov 2023 | 09:00 - 16:30 Duur: 1 dag Opleider: I-Diverso - Groep Intro
Code vorming: BUR-23-29 Organisator: VIVO - FeBi Thema: Sociale media Domein: Bureautica en digitale media Doelgroep: Alle werknemers Sector(en):
Diensten met bijdrage Aanvullend Sociaal Fonds van de non-profit (PC 337)
Federale Gezondheidsdiensten
Gezinszorg
Kinderopvang
Lokale Diensteneconomie
Maatwerkbedrijven - BWP
Maatwerkbedrijven - SWP
Opvoedings -en huisvestingssector
Ouderenzorg
Revalidatiecentra
Socioculturele sector
Thuisverpleging
Vlaamse Welzijnssector
Ziekenhuizen