Kijken als in de bioscoop: terugblikken op en verwerken van heftige emoties - ONLINE

De deelnemer leert omgaan met niet-alledaagse gebeurtenissen die emotioneel impact kunnen hebben in ons leven of als traumatisch worden ervaren. Door gebruik van een bepaalde methodiek kan de deelnemer zaken gaan kaderen voor zichzelf, afstand nemen van conflicten en deze verwerken.

Dit is een GRATIS vormingsaanbod voor bezoldigde werknemers met uitzondering van personen die werken in de gezinszorg en thuisverpleging.
Bij onverwittigde afwezigheid rekenen we een administratieve kost aan van €50 per opleidingsdag.

Sessies

Datum Tijd Plaats Adres
do 19 oktober 2023 09:00 - 15:30 Online - -

Programma

INHOUD
Samen met de deelnemers gaan we kijken: waar komen conflicten en emotionele gebeurtenissen vandaan? Kunnen we dit inschatten en zo niet, zijn we sterk genoeg om dit op te vangen? Door te weten wat onze draagkracht is, kan veel verholpen worden. Indien we toch te maken hebben met onverwachte emotionele impact, hoe gaan we voor onszelf zorgen zodat we dit kunnen verwerken?

VOOR WIE
Deze cursus is bestemd voor zorgverleners.

OPGELET:
Deze vorming is betalend voor organisaties uit de sectoren Gezinszorg (PC 318) en Thuisverpleging (PC 330). De richtprijs bedraagt €128 per deelnemer. Na afloop van de opleiding bezorgen we aan jouw organisatie een factuur voor deelname aan de vorming.

Praktisch

Startdatum: 19 okt 2023 | 09:00 - 15:30 Duur: 1 dag Opleider: Vormingscentrum Hivset vzw
Code vorming: NAZ-23-01 Organisator: VIVO - FeBi Thema: Gezondheid van de werknemer Domein: Welzijn op het werk Doelgroep: Alle werknemers Sector(en):
Diensten met bijdrage Aanvullend Sociaal Fonds van de non-profit (PC 337)
Federale Gezondheidsdiensten
Gezinszorg
Kinderopvang
Lokale Diensteneconomie
Maatwerkbedrijven - BWP
Maatwerkbedrijven - SWP
Opvoedings -en huisvestingssector
Ouderenzorg
Revalidatiecentra
Socioculturele sector
Thuisverpleging
Vlaamse Welzijnssector
Ziekenhuizen