Webinar 09/11/21- Luk Dewulf - Duurzaam opladen met talent!

Door te doen waar je goed in bent, laad je niet alleen voortdurend je batterijen op. Het bezorgt je ook een positief zelfbeeld, meer veerkracht en zelfvertrouwen. Zie het als een manier om duurzaam om te gaan met je natuurlijke bronnen van energie.

Dit interactief webinar zet aan tot zelfreflectie over hoe dat zit voor jou. Na een korte keynote weet jij waarin talent zich onderscheidt van competentie. Polls verleiden je tot actieve deelname. Grote kans dat de geïllustreerde talenten ook herkenbaarheid oproepen. Laat je vragen maar komen. We leggen ze voor. Luk zit klaar met zijn talent.

Luk Dewulf

Wie?

Luk Dewulf is een veel gevraagd spreker in binnen- en buitenland.

Als pedagoog, talent- en burn-out coach zoekt hij op alle mogelijke manieren hoe hij kracht kan losmaken en ontwikkelen bij individuen en organisaties.

Hij verdiepte zich in positieve psychologie en talentontwikkeling.

Wanneer?

Je kan het webinar live volgen op 9 november, van 10u tot 11u30. Vergeet je niet in te schrijven (ook als je 't achteraf nog wil bekijken)!

Gratis inschrijven?

Praktisch

Als je je hebt aangemeld, krijg je daags voordien nog een mail met daarin de nodige info om zorgeloos van het webinar te genieten. Tot dan!

Kan je niet live volgen? Geen nood! na afloop krijg je een link toegestuurd waarmee je het webinar nog twee weken lang kan herbekijken. Inschrijven blijft dus de boodschap!