20 jaar VIVO

We werken al 20 jaar fijn en intensief samen met tal van organisaties. Elke dag opnieuw zetten we ons graag voor hen in. Dan is het fijn om te horen dat onze klanten ons waarderen.

 

Tevreden klanten blikken terug op 20 jaar samenwerking met VIVO

We werken al 20 jaar fijn en intensief samen met tal van organisaties. Elke dag opnieuw zetten we ons graag voor hen in. Dan is het fijn om te horen dat onze klanten ons waarderen.

Andreea Jimboreanu van Babilou, een groep van kinderdagverblijven in Vlaanderen en Brussel, vertelt waarom ze zo graag samenwerkt met VIVO.

 

 

Ook van Khadija Aznag van het Agentschap Integratie en inburgering krijgen we een compliment

 

 

Tordale vzw apprecieert de begeleiding en ondersteuning van ICOBA

 

 

Gunther Melotte van vzw De oever nam deel aan ons lerend netwerk en vond dit een leerrijke ervaring.

 

 

Het CLW in Kortrijk waardeert de gedrevenheid en de deskundigheid van VIVO in hun zoektocht voor een geschikte werkplek voor de jongeren.

Op 20/10/2020 trappen we ons feestjaar voor 20 jaar VIVO af

Hou onze website en jouw mailbox in de gaten. We vieren een jaar lang onze verjaardag en tegelijk vieren we ook de hele socialprofitsector. We willen al wie zich inzet voor de strijd tegen corona meer dan ooit ondersteunen en inspireren!

VIVO viert een jaar lang feest

Corona stak vandaag een virusstokje voor ons feest in de KVS, maar Luc Van Waes, directeur van VIVO, kondigt meteen een jaar lang feest aan!

Zo hoor je het ook eens van een ander

'Eigen stoef stinkt', dus laten we liever anderen aan het woord over ons. Wat waarderen zij aan hun samenwerking met VIVO in de afgelopen 20 jaar? Zo hoor je het eens van een ander. In deze aflevering: Lon Holtzer, Vlaams Zorgambassadeur

VIVO bestaat 20 jaar: dat verdient op z'n minst een interview

“Als we samenwerken, hebben we impact”

Een mijlpaal is een gelegenheid om zowel achterom als vooruit te blikken. Het 20-jarige bestaan van VIVO is zo’n mijlpaal. Wie kijkt naar de afgelopen twee decennia, kan niet anders dan vaststellen dat VIVO een verschil heeft gemaakt voor de social profit in Vlaanderen. Wie naar de toekomst kijkt, merkt dat een paritair beheerd orgaan zoals VIVO - dat drijft op overleg - zal moeten blijven overtuigen. Een gesprek met directeur Luc Van Waes en voorzitter Ingrid Lieten

Lees het hele interview