Extra VIVO-Vormingsaanbod voor medewerkers

Als medewerker zoek je houvast om je beter te voelen op de werkvloer. Om je taken efficiënter uit te voeren. Of misschien wel om verder door te groeien in je job. VIVO biedt daarom interactieve webinars, opleidingen en coachings aan om jouw skills doelgericht te verbeteren.

aanbod-VIVO-VERSO-najaar

Dit is een gratis vormingsaanbod over actuele thema’s. VIVO organiseert dit tweemaal per jaar via de vormingsfondsen en in samenwerking met HR-wijs.

Voor wie

Voor (nieuwe) medewerkers uit de social-profitsector.

We willen expliciet ook vijftigplussers en mensen zonder diploma hoger onderwijs bereiken.

Opgelet: enkel organisaties binnen de social-profitsector komen in aanmerking, openbare organisaties maken daar geen deel van uit.

Opgelet: de opleidingen zijn betalend voor organisaties behorende tot sectoren PC 318.02 (gezinszorg) en PC 330.01 (thuisverpleging).

Hoe verloopt een opleiding concreet?

Ons opleidingsaanbod is gevarieerd en streeft interactie na tussen de deelnemers:

  • We gaan bewust voor een mix van een traditioneel ‘live’ aanbod, aangevuld met online en blended-trajecten - met het volste respect voor de geldende coronaregels.
  • Daardoor varieert de duur van de sessies van een paar uur tot één of meerdere dagen.
  • We streven telkens naar zoveel mogelijk interactie tussen jou, je collega-deelnemers en de trainer. Dat is meteen de reden om meestal maximum 15 deelnemers per opleiding toe te laten. Zo kan iedereen aan het woord komen in een fijn en leerrijk gezelschap.
  • Om van elkaar te kunnen leren laten we maximaal 2 deelnemers per organisatie toe.

Inschrijven?

Dat verloopt steeds via de contactpersoon in jouw organisatie. Hij of zij bevestigt jouw deelname via extranet.

Aanbod najaar 2021

*Opgelet:

De titels met een asterisk zijn niet voor alle federale sectoren toegankelijk. Klik op de betreffende vorming voor meer info.
Op zoek naar ontbrekende titels uit het voormalige HR-aanbod? Neem een kijkje bij de collega’s van HR-wijs  : vanaf dit jaar werken we nog nauwer samen. Zij nemen de titels die zich richten tot leidinggevenden en bestuurders voor hun rekening.