Ken je Blink al? Het professionaliseringsplatform voor de kinderopvang.

Afbeelding
Blink

Wat is Blink?

  • Een leer- en inspiratieplatform voor kinderbegeleiders met interactieve e-modules over allerlei onderwerpen met betrekking tot de kinderopvang. De nadruk ligt niet enkel op de 'theorie'. Ook zelfreflectie, het observeren en het toepassen in de eigen opvang staan centraal.
  • Een handige tool voor verantwoordelijken en pedagogisch coaches om kinderbegeleiders te laten groeien en op te volgen.

Een Blink-account voor je organisatie?

Het sociaal fonds 331 stelt 500 gratis accounts ter beschikking.

Ben je een verantwoordelijke of pedagogische coach in een gezins- of groepsopvang voor baby’s en peuters? Valt jouw organisatie (RSZ-prefix 322) onder paritair comité 331?

Je kan je gedurende het hele jaar kandidaat stellen. Als er nog accounts beschikbaar zijn, wordt er een oproep gelanceerd via de maandelijkse nieuwsbrief van SF331. Organisaties uit de gezins- of groepsopvang voor baby’s en peuters (RSZ-prefix 322) kunnen hun kandidatuur indienen gedurende enkele weken. Indien er meer kandidaturen zijn dan beschikbare accounts wordt er een loting gedaan. Je wordt op de hoogte gebracht en hebt enkele weken de tijd om een digitaal kennismakingstraject te volgen. Nadat je dit traject hebt gevolgd, kan je een aantal accounts aanvragen. Dit aantal accounts wordt pro rata van het aantal VTE berekend.

De verdeling van de accounts wordt gedaan pro rata het aantal tewerkgestelde VTE’s in je organisatie.

0-4 VTE: 1

5-9 VTE: 2

10-14 VTE: 3

15-19 VTE: 4

20-24 VTE: 5

25-29 VTE: 6

30-34 VTE: 7

35-39 VTE: 8

40-44 VTE: 9

45-100 VTE: 10

Op het online leerplatform van VIVO, Leerlabo, werd er een kennismakingstraject voor Blink ontwikkeld. Met deze module krijg je zicht op wat Blink is. Je komt te weten hoe Blink juist werkt en hoe je het kan inzetten binnen jouw organisatie. Zo weet je meteen waar je aan begint wanneer je logins aanvraagt en maak je een weloverwogen keuze. Het doorlopen van de module duurt ongeveer 60 minuten.

Het lanceringsevent gemist?

Geen nood! Herbekijk de opname en de gebruikte presentatie.