Alle nieuws

Doe mee: opleidingsbehoeftenonderzoek kinderopvang

VIVO en het vormingsfonds 331 organiseren een opleidingsbehoeftenonderzoek medewerkers van kinderopvang

We willen onderzoeken voor welke uitdagingen sector 331 staat en zicht krijgen op welke kennis en competenties steeds belangrijker worden voor jou als werknemer of voor jouw organisatie.

Op basis van de informatie die jullie ons geven, werken wij het sectorale vormingsaanbod 2025 uit. 

Waarom moet jij meedoen?

De enige manier om ervoor te zorgen dat het sectorale vormingsaanbod afgestemd is op jouw leernoden en -behoeften, of die van je organisatie, is om dit kenbaar te maken aan ons. 

Mis jij bepaalde thema’s in het aanbod? Wil je meer online vorming volgen, of net niet? Laat van je horen! We beloven dat we ook écht luisteren. 

Hoe?

Om de tijdsinvestering zo beperkt en gericht mogelijk te houden, organiseren we de bevraging dit keer niet met een vragenlijst, maar via online dialogen op het platform Synthetron. 

Zo kan jij in gesprek gaan met collega’s uit jouw sector, om samen te bepalen welke uitdagingen en leerbehoeften jullie ervaren en hoe wij je daarin kunnen ondersteunen.

Het enige wat je nodig hebt, is een pc met internetverbinding en een ruimte waarin je kan nadenken. 

We organiseren twee sessies: 

  • Eéntje voor werknemers uit alle functies op 14 maart 2024 van 12u30 tot 13u45

  • Eéntje voor werknemers die een actieve rol spelen in het opleidingsbeleid van hun organisatie op 18 maart 2024 van 12u30 tot 13u45

Help ons jullie te bedienen!

Werk jij in een leidinggevende of ondersteunende rol zoals coach, directie of HR? Wij doen een beroep op jou! Help ons door kinderbegeleiders en zorgmedewerkers, de stille helden van de werkvloer, te betrekken. Hun input is van onschatbare waarde.

Nodig hen uit voor de belangrijke sessie op 14 maart, zodat ook hun stem gehoord wordt!