Alle nieuws

Meld je aan voor co-creatiesessie 'digicoaches op de werkvloer'

Afbeelding
oproep voor co-creatiesessie 'digicoaches op de werkvloer'

Co-creër, inspireer en laat je inspireren voor een MEDIAWIJS traject voor digicoaches op de werkvloer. 

Heuglijk nieuws!

Mediawijs en VIVO slaan de komende twee jaar de handen in elkaar voor het project ‘Digivaardig in Zorg en Welzijn’. Het digitaal empoweren van medewerkers in de Ouderenzorg en de Vlaamse Opvoedings- en HuisvestingsInrichtingen (pc 319) is een urgent gedeeld streven, al neemt VIVO zich voor de successen in een latere fase verder uit te rollen naar alle sectoren uit de social profit.

Eén van de doelen van dit project is het upgraden van digivaardige collega’s tot digicoaches van hun collega’s aan de hand van een blended traject. We laten ons hier voor inspireren door onze Nederlandse collega's, die met zo'n aanpak al meerdere jaren succes boeken met www.digivaardigindezorg.nl.

En jouw input is hierbij van cruciaal belang. Jij ervaart immers in de praktijk hoe snel de digitale trein dendert en hoe moeilijk het is om je collega’s mee op de boot te trekken en te houden. 

Tijdens deze co-creatiesessie:

  • polsen we naar wat een digicoach volgens jou nodig heeft
  • delen we bestaande expertise en zetten good practices in de kijker
  • doe je inspiratie op om zelf aan de slag te gaan met digicoaches in jouw organisatie.

Wil je deelnemen aan deze sessie? Neem contact op met info [at] mediawijs.be (info[at]mediawijs[dot]be) en laat van je goesting horen. Ook Cindy van VIVO zit mee op de eerste rij.

Dit doen we in de eerste twee jaar voor de sector ouderenzorg en de sector Vlaamse opvoedings- en huisvestingsinrichtingen en -diensten (pc 319). De eerste trajecten staan gepland voor dit najaar.