MW.Diversiteit en inclusie op de werkvloer_RL

Je krijgt inzicht in wat diversiteit en inclusie op de werkvloer betekenen en anderzijds stimuleren we je om die inzichten te implementeren op de eigen werkvloer, in dialoog met elkaar. Een interactieve sessie waarin begrippen zoals 'intersectionaliteit' of 'discriminatie' samen onderzocht worden. Je bekijkt je eigen denkkaders en persoonlijke sterktes en valkuilen m.b.t. diversiteit en inclusie te detecteren. We delen elkaars goede praktijken en de lesgever reikt handvaten aan.

Sessies

Datum Tijd Plaats Adres
di 01 oktober 2024 09:00 - 16:30 Mensura Zwijnaarde Grotesteenweg-Noord 9 Zwijnaarde

Programma

Het doel van deze opleiding is tweeledig: werknemers krijgen inzicht in wat diversiteit en inclusie op de werkvloer betekenen en anderzijds stimuleren we ze om die inzichten te implementeren op de eigen werkvloer, in dialoog met elkaar. Wat je kan verwachten is een interactieve sessie waarin begrippen zoals ‘intersectionaliteit’ of ‘discriminatie’ samen onderzocht worden. Deelnemers zullen op de proef gesteld worden om hun eigen denkkaders te bekijken en persoonlijke sterktes en valkuilen m.b.t. diversiteit en inclusie te detecteren. Bovendien krijgen ze de kans om te inspireren en geïnspireerd te worden door goede praktijken met elkaar te delen alsook door de lesgever die handvaten zal delen.

PRIJS: €117/deelnemer

Ontdek de inhoud van deze vorming:

https://www.youtube.com/watch?v=sm9-BUSP27I

Praktisch

Startdatum: 01 okt 2024 | 09:00 - 16:30 Duur: 1 dag Opleider: IDEWE
Code vorming: LDE-MW.24-DIV-001_RL Organisator: Vivo Thema: Diversiteit en inclusie Domein: Diversiteit Doelgroep: Omkaderingspersoneel Sector(en):
Lokale Diensteneconomie
Maatwerkbedrijven - BWP
Maatwerkbedrijven - SWP