Met goesting aan het werk. Zo hou ik mijn motivatie op peil. - ONLINE

Dit is een GRATIS vormingsaanbod voor bezoldigde werknemers met uitzondering van personen die werken in de thuisverpleging.
Openbare organisaties kunnen niet inschrijven voor deze vorming.

Na deze vorming kan je:
• duidelijk identificeren wat jou 'echt' motiveert in jouw werk en waaruit je jouw motivatie haalt, waardoor je een dieper begrip hebt van jouw persoonlijke drijfveren
• inzicht hebben in hoe je je in relatie tot anderen gedraagt en hoe dit afhankelijk is van jouw werkcontext, wat jouw helpt bij het begrijpen van jouw interacties en gedrag op de werkvloer
• concrete stappen ondernemen om je eigen motivatie te bevorderen en te behouden, zowel in individuele taken als in samenwerking met anderen
• vaardigheden verwerven om taken en samenwerking bespreekbaar te maken en op een constructieve manier feedback te geven, wat bijdraagt aan een effectievere communicatie op het werk.

Bij onverwittigde afwezigheid rekenen we een administratieve kost aan van €50 per opleidingsdag.

Sessies

Datum Tijd Plaats Adres
di 16 april 2024 09:30 - 16:30 Online - -
di 23 april 2024 09:30 - 16:30 Online - -

Programma

Heb je je ooit afgevraagd waarom die vurige passie soms lijkt te vervagen? Het is waar, goesting kan verouderen, maar dat betekent niet dat je genoegen moet nemen met minder! In deze vorming ontrafelen we de geheimen van motivatie, zowel voor jou als voor anderen. We bieden je de tools om je motivatie te herontdekken en te laten bruisen als nooit tevoren.

Dag 1: de magie van motivatie
Tijdens deze groepssessie ontdek je wat motivatie echt inhoudt en waarom het verandert over de tijd. Je leert hoe je je eigen motivatie kunt begrijpen en optimaliseren.

Dag 2: jouw persoonlijke motivatie-reis
Op dag 2 krijg je een unieke trio-coaching ervaring, waarbij we je persoonlijke situatie in kaart brengen. Dit maakt de opleiding concreet en praktisch, zodat je de opgedane kennis direct kunt toepassen.

Laat je motivatie weer stralen!
Met deze vorming ontdek je niet alleen wat motivatie is, maar ook hoe je het voor altijd kunt behouden. Of je nu je eigen motivatie wilt herontdekken of anderen wilt inspireren, wij geven je de tools om de vlam van enthousiasme brandend te houden.

VOOR WIE
Alle medewerkers uit alles sectoren.

OPGELET:
Deze vorming is betalend voor organisaties uit de Thuisverpleging (PC 330). De richtprijs bedraagt €400 per deelnemer. Na afloop van de opleiding bezorgen we aan jouw organisatie een factuur voor deelname aan de vorming.

Praktisch

Startdatum: 16 apr 2024 | 09:30 - 16:30 Duur: 2 dagen Opleider: DYNAMO NEW GENERATION TRAINING BVBA
Code vorming: ZLF-24-01 Organisator: VIVO - FeBi Thema: Gezondheid van de werknemer Domein: Welzijn op het werk Doelgroep: Alle werknemers Sector(en):
Diensten met bijdrage Aanvullend Sociaal Fonds van de non-profit (PC 337)
Federale Gezondheidsdiensten
Gezinszorg
Kinderopvang
Lokale Diensteneconomie
Maatwerkbedrijven - BWP
Maatwerkbedrijven - SWP
Opvoedings -en huisvestingssector
Ouderenzorg
Revalidatiecentra
Socioculturele sector
Thuisverpleging
Vlaamse Welzijnssector
Ziekenhuizen