MW.Aan de slag met POP_RL

Je maakt kennis met verschillende concrete methodieken die gebruikt kunnen worden tijdens een POP gesprek. Je leert de methodieken zelf hanteren en toepassen. Je leert welke methodieken het best aansluiten bij het reflectievermogen van de deelnemer. Tevens verwerf je inzicht in de competenties van een goede POP-coach en in welke mate je deze zelf al bezit of nog verder dient te ontwikkelen.

Sessies

Datum Tijd Plaats Adres
wo 11 september 2024 09:00 - 16:30 BW Asse Z5 MOLLEM 90 ASSE
wo 18 september 2024 09:00 - 16:30 BW Asse Z5 MOLLEM 90 ASSE

Programma

In het maatwerkbedrijf van vandaag staat competentieontwikkeling van de werknemers centraal. Maatwerkcoaches spelen hierbij een belangrijke rol. Na deze vorming hebben de deelnemers een helder beeld over het verloop van het POP-proces binnen hun organisatie, weten ze een POP-gesprek aan te pakken en hebben ze inzicht verworven in de invloed die zij als POP-coach kunnen hebben. Tot slot worden ze uitgedaagd om stil te staan bij hun eigen talenten en groeikansen als POP-coach. Aan de slag!

PRIJS: 296 €/deelnemer

Praktisch

Startdatum: 11 sep 2024 | 09:00 - 16:30 Duur: 2 dagen Opleider: Groep Maatwerk
Code vorming: LDE-MWB.24-POP-001_RL Organisator: Vivo Thema: HR-management: VTO- en competentiebeleid Domein: Human Resources Management Doelgroep: Omkaderingspersoneel Sector(en):
Lokale Diensteneconomie
Maatwerkbedrijven - BWP
Maatwerkbedrijven - SWP